+36 704146991/ info@biovilagweb.hu

Vásárlási feltételek, ÁSZF

Általános szerződési feltételekÁltalános szerződési feltételek

Garancia

A termék kézhezvételétől számított 14 munkanapra vállalunk garanciát. A termékek nem megfelelő használatából adódó sérülésekért felelősséget nem vállalunk. 

Szállítási feltételek

Az országos utánvételes bruttó kiszállítás díja: A termékek értékének és a fizetési módozat kiválasztásának a fügvénye. 
A kiszállítás díja magában foglalja a csomagolás és szállítási költséget Magyarország területén. 
A házhoz szállítást a  Csomagküldő Szolgálat végzi, ezért fontos, hogy az átvevő címen a megrendelő elérhető legyen. 
A szállítási címként szerepelhet a lakás vagy akár a munkahely címe is, a szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. 
A rendeléskor megadott szállítási címet nem lehet utólag módosítani. 
A szállítási határidő 2-5 munkanap.

Rendelés lemondása

Rendelését kizárólag a csomag feladásának időpontja előtt mondhatja vissza, a csomag feladásának időpontjáról minden esetben e-mailen értesítjük
.
Reklamáció

A vásárlás során előforduló hibák, félreértések reklamációhoz vezethetnek. A törvényi előírásoknak megfelelően járunk el minden reklamáció kezelése esetén. Minden beérkezett véleményre reagálunk, és minden általunk, illetve szállítóink által elkövetett hiba esetén a legnagyobb rugalmassággal -vásárlóink érdekét szem előtt tartva -járunk el. 
Reklamáció bejelentése:  info@biovilagweb.hu címen vagy hívja a 06-70-414-6991-es telefonszámot.

Árucsere

Amennyiben a termék cseréjére, illetve a vételár visszafizetésére kerül sor azt feltétlenül jelezzük e-mailbe, és tájékoztatjuk a teendőkről, információkról. 
Fizetési módok
Jelenleg csak utánvételes fizetési lehetőséggel vásárolhat
    
A  2011/83/EU rendelet alapján a webáruházunkban árúsított termékekre vonatkozóan biztosítjuk az elállási jogot. Ennek értelmében a vásárlónak a termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül indokolás nélküli elállás joga van. Elállási jog érvényesítése esetén az alábbiak lépnek érvénybe:
- Haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszafizetjük a vételárat a kifizetett szállítási díjjal együtt a vásárlónak a vásárlóval egyeztetett módon (banki átutalással, postai úton, stb.).
- A visszaszállítással kapcsolatos költségeket az eladó nem köteles állni, a vásárló nem kötelezheti az eladót a visszaküldés költségeinek fedezésére.
- Az elállási jog érvényesítése esetén a vásárlót nem terheli semmilyen más költség, a termék visszaszállításának díján kívül.
- Az eladó követelheti a nem rendeltetésszerű használatból eredő kár megtérítését;
A megjelenített termékképek a tényleges terméket ábrázolják
Az E-mail-ben küldött kérdésre, reklamációra 3 napon belül adunk választ 

Az elállási jog

A megrendelő a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Ezen jogát megrendelő a termék kézhezvételének napjától, illetve a szolgáltatói tájékoztató, írásbeli megerősítés kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja. Az elállással egyidejűleg tartozik az átvett árut hiánytalan és hibátlan állapotban (sértetlen eredeti csomagolásban) visszaszolgáltatni és az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségeket viselni, abban az esetben, ha a megrendelt termék ezen idő alatt megérkezett a megrendelőhöz. A megrendelőt ezen felül egyéb költség nem terheli, azonban a szolgáltató követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A megrendelő írásban köteles érvényesíteni az elállási jogát a szolgáltató irányába. Az írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a megrendelő a nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.

A szolgáltató köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni.

Amennyiben nem ért egyet jelen ÁSZF-ben foglalt feltételekkel ne használja az internetes megrendelést!Amennyiben nem ért egyet jelen ÁSZF-ben foglalt feltételekkel ne használja az internetes megrendelést!