+36 20 529 5147/ info@biovilagweb.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Herby's Gyömbér fűszercsepp

Cikkszám: 8003
Gyártó: Herby's »
Kiszerelés: db
Bio, vegán
975 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: 5 ml

Termékismertető

A BIO Gyömbér fűszercsepp esszenciáját egy különleges, bio gyömbér kivonat adja, amely kivonása során semmilyen adalékanyagot nem használ a gyártó partnerünk.


A könnyebb konyhai felhasználás miatt bio, hidegen sajtolt napraforgó olajjal van hígítva.


Desszertek és egzotikus ételek kötelező kiegészítője!


A lenyűgöző ízét és illatát akkor mutatja meg a legjobban, ha nem vagy csak minimális hőkezelést kap a sütés/főzés során! 


   

EGY KIS TUDNIVALÓ

 

Fűszercsepp? Eszik vagy isszák?

Igazából mindkettő lehetséges  wink


A herby’s fűszercseppek különleges ízét a legmagasabb minőségű, élelmiszeripari célra is használható illóolajokszén-dioxid kivonatok és hidegen sajtolt magolajok adják.


A természet esszenciái egy kis üvegcsébe zárva.

Annak érdekében, hogy ezeket a különlegességeket könnyebben tudd kezelni a konyhádban, a koncentrációjuktól függően 20-80% hidegen sajtolt napraforgó olajjal hígítottuk őket.


citrus fűszercseppek különleges ízét a bio gyümölcs héjából hidegen sajtolással készült illóolajoknak köszönhetik. Abban az esetben, amikor egy recepthez a citrusok héját használnád, a legjobb és a legegyszerűbb választás a BIO Narancs, BIO Lime, BIO Mandarin vagy a BIO Citrom fűszercsepp a citrusok héja helyett.


zöldfűszerekből és egzotikus fűszerekből készült fűszercseppek különleges ízét a friss fűszernövényekből, vízgőzdesztillációval nyert esszenciális olajok vagy szén-dioxid extrakcióval nyert kivonatok adják.
A kivonás módja minden esetben 
adalékanyagoktól mentes, kizárólag mechanikai úton történik, így több termékünk BIO minőségben is elérhető.


A legtöbb friss fűszernövényhez hasonlóan érdemes a főzés végén használni a fűszercseppeket, így egész biztosan megőrzik aromájukat és illatanyagaikat.


Az első használat alkalmával 5-10 másodperc múlva fog megjelenni az üvegcséből az első csepp, utána pedig fokozatosan tudod adagolni a kellő mennyiségű esszenciát.


Érdemes először kisebb mennyiséggel kezdeni és kóstolni!


A termékek koncentrációja eltérő. Ezért például a Fokhagyma fűszercseppből akár 1-2 csepp is elég lehet egy adag ragu ízesítéséhez, míg a BIO Lime fűszercseppből bátran használhatsz 4-5 cseppet is egy sütemény ízesítéséhez!