+36 704146991/ info@biovilagweb.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

EXAGE Hydra Lux Ceam Peptide Complex

Cikkszám: 88889
Kiszerelés: db
22 500 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: 50ml

Termékismertető

Ez a naturkozmetikumok kritériumainak teljességgel megfelelő lágy krém, mely összetételében minden bőrtípusra alkalmas.

Bőrünk működését nagyon sokféle tényező befolyásolja.

Az idegrendszer, a hormonrendszer, az immunrendszer egyaránt részt vesz működésének alakításában, nem beszélve a külvilágból érkező hatásokról.

A tudományos kutatásoknak köszönhetően azonban lehetőségünk nyílik rá, hogy jó irányba mozdítsuk el vagy visszafordítsuk a hanyatló vagy kedvezőtlen folyamatokat.

A krém legfontosabb összetevője a béta-glükán, mely egysejtűek, gombák (pl.élesztő) sejtfalában található anyag, testünkbe kizárólag sérülés útján kerül be, és azonnali immunválaszt generál a bőrünk részéről. Ez az immunválasz pedig sok olyan folyamat beindulását aktiválja, amely bőrünk megjelenésére is pozitív hatással van. Serkenti a kötőszöveti nagy alapsejtek, azaz fibroblasztok működését. Az általuk termelt extracelluláris anyagok adják a bőrünk feszességét és tömörségét. Emellett a béta-glükán erős antioxidáns, gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, antimikrobiális és bőrsimító tulajdonsággal rendelkezik.

A peptidek korunk legmodernebb "fegyverei", melyeket bevethetünk bőrünk fiatalon tartása, egészségének megőrzése érdekében. Ezek az ötven tagnál kevesebbet számláló aminosav láncok nagyon fontos hírvivők, szállítók, enzim- és neurotranszmitter blokkolók a testben, másrészt a fehérjék alapkövei, amelyekből a szervezet gyorsan és könnyen tud fehérjéket előállítani. A szépségápolásban használt peptidek fantasztikus anti-aging eszközök, melyek hatására szinte megújul a bőr. Botox hatású peptid az Acetyl-Hexapeptide-8 (Argirelin), amelyik a Pentapeptid- 18-cal (Leuphasyl) közösen erőteljes mimikai ránc csökkentő hatásra képesek a homlokon, szem közül, és az ajak környékén. Az Acetyl Tetrapeptid-40 az irritációra, gyulladásra hajlamos, rosaceás bőrök nyugtatója, növeli az ellenállóképességet a negatív környezeti hatásokkal szemben. A Hexapeptide-48 HCl a bőr egészének harmonikus működését, homeosztázisát állítja helyre, csökkenti a mikrogyulladásokat.

Az ázsiai gázló vagy gotu kola (Asian Centella) sebgyógyító, az ayurvédikus gyógyászatban is alkalmazták.

Csökkenti a hegesedés kockázatát, szerkezetjavító, gyulladáscsökkentő, erős antioxidáns, barriererősítő és csökkenti a hiperpigmentációt, ezért bőrfehérítő készítményekbe is teszik. A krém természetes olajai táplálják és nyugtatják a bőrt, segítenek a barrier helyreállításában, növelik a hidratáltságot, a magas omega-3 zsírsav tartalom regenerál, simítja az apróbb ráncokat. Az E-vitamin antioxidáns, illetve zsíralkoholok, savszármazékok kondícionálják, javítják a bőrállapotot. Javasoljuk kozmetikai szalonokban a lágylézer kezelésekhez, és otthonában mindennapos használatra. 5-6 hét elteltével bőre ragyogóbb, feszesebb, egészségesebb lesz.

 
Egy lágy hidratáló krém, mely peptidekkel csökkenti a rosacea tüneteit, mérsékli a vörösséget, ellenállóbbá teszi a bőrt a  negatív hatásokkal szemben és erőteljesen mérsékli a mimikai ráncokat.   
Reggel és este vékony rétegben vigye fel bőrére közvetlenül az EXAGE Essential Lux Gel alkalmazás után, majd masszírozza át arcát.              
Az EXAGE rendszerébe tartozó Safe Laser 500 Infra lágylézer készülék otthoni használatához is ajánlott.
 
Kiszerelés: 50 ml