+36 704146991/ info@biovilagweb.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Probi8caps

Cikkszám: 7889
Kiszerelés: db
13 260 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: 70 db

Termékismertető

Termékleírás

Probi8caps inulint és DUOLAC keveréket tartalmaz, mely nyolcfajta baktérium forrása (az összetételt lásd lent). Egy kapszula a gyártás pillanatá- ban egymilliárd probiotikumot tartalmaz. A gyártó olyan szabadalmaztatott technológiát alkalmazott, mely védi a baktériumokat, míg azok aktív állapotban bejutnak a belekbe, ahol felszabadulnak a védőréteg alól.

Inulin oldódó rostanyag, mely táptalaja a hasznos bélbaktériumoknak és elősegíti a zavartalan emésztést. Ajánlott a bélflóráról való gondoskodás érdekében, mely sérülhet például a nem megfelelő étkezés, antibiotikumok fogyasztása vagy egy külföldi utazás következtében.

Lactobacillus és a Bifidobacterium – tejbaktériumok, melyek elengedhetetlen részei a bél mikroflórájának, kedvező hatással vannak az egészségre azáltal, hogy helyreállítják a bél mikroflórájának egyensúlyát (a Nobel-díjas Mecsnyikov elsőként írta le 1908-ban a bél és a gyomor bakteriális kolóniáinak immunmodulációs funkcióját).

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.


Összetétel: A kapszula burkolata szarvasmarha-zselatint tartalmaz.
Tartalma: Egy kapszula összetétele: 382,88 mg inulin, DUOLAC keverék, mely az alábbiakat tartalmazza: Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lacto. casei, Lacto. plantarum, Lacto. rhamnosus, Enterococcus faecium, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium longum. A gyártás pillanatában az étrend-kiegészítő minimum 1,0x109 probiotikumot tartalmaz.
Csomagolás: 70 kapszula
Ajánlott adagolás: naponta háromszor 1 kapszula, reggel, délben és este, étellel fogyasztva.
Felhasználási javaslat: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem ajánlott háromévesnél fiatalabb gyermekek részére.