A gyümölcs összetevők bőséges forrásai a színanyagoknak, polifenoloknak (flavonoidoknak, antociánoknak), karotinoidoknak. A növényi olajok élettani, szinergetikus és antioxidáns hatásai pedig megkérdőjelezhetetlenek.
Döntően lipofíl jellegű, fő jellegzetessége a tudomány élvonalába tartozó, bizonyítottan egészségtámogató, növényi eredetű politelítetlen olajok, zsírsavak jelenléte.
Ajánljuk, minden korosztálynak, kisgyermekkortól a legidősebbekig, azoknak, akik odafigyelnek testi és szellemi kondíciójukra, hiszen egészségtámogató nutriensek széles körét tartalmazza, jól kombinálható a többi Flavon termékkel, egyszerűen tárolható, szállítható, használható.
A Flavon Peak Fruit nagysebességű keveréssel előállított olaj-homogenizátum.
A Flavon Peak Fruit különlegességét a gyümölcs és az olaj összetevők speciális együttes hatása, szinergiája adja. A felhasznált olajok zsírsavösszetétele kiemelkedő, bőséges forrásai olyan esszenciális zsírsavaknak, mint az omega-3 és az omega-6, melyeket csak táplálkozással tudunk biztosítani szervezetünk számára, illetve élettani és antioxidáns hatásaik is szerteágazóak. A felhasznált gyümölcsök rengeteg hasznos és egészséges tápanyagot, vitaminokat, polifenolokat, rostokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, erős antioxidánsok, köztük olyan szupergyümölcsök, mint a gránátalma, a fekete áfonya vagy az alma.
Az itt felsorolt összetevők mindegyike jól illeszkedik a tudatos táplálkozást választók étrendjébe.
Fekete áfonya
Alma
Fekete berkenye (arónia)
β-glükán
Cékla
Dióolaj
Gránátalma
Homoktövis húsolaj
Fügekaktusz
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A fogyasztó az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani!
Meggy
Szezámmagolaj