+36 704146991/ info@biovilagweb.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

UKKO Szoptatós tea

Cikkszám: 50219
Kiszerelés: db
3 100 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: 200g

Termékismertető

Az UKKO Szoptatós Teakeverék természetes összetevői

Ebbe az egyedülálló teakeverékbe, olyan természetes gyógynövény összetevőket válogattunk össze, amelyek a hatóanyagaik között fellépő szinergiának köszönhetően, komplex hatást fejtenek ki, és egymás előnyös tulajdonságait felerősítve, kiegészítve, hatékonyan támogatják a megfelelő mennyiségű és minőségű anyatej képződését, az anyatejbe kerülve nyugtatják a babát és erősítik az anyuka és a baba szervezetét is.

Mivel teakeverékünk hatékonyságának titka az említett szinergia hatásban rejlik, így nem kellett beletennünk olyan gyakran használt, a tejfakasztásban egyébként hatékony gyógynövényeket, mint például a köménymag vagy az édeskömény, amikre sok baba gyomra érzékeny és amelyek fogyasztása pocakfájást okozhat.

Szoptatós Teakeverékünkben (a többi gyógynövény teakeverékünkhöz hasonlóan) kizárólag olyan gyógynövényeket használunk, amelyek hosszútávú fogyasztása semmilyen kockázattal nem jár, a keverék teája mégis rendkívül hatékonyan segíti elő a tejképzést, a vérképzést, nyugtatja a babát, támogatja a baba emésztőrendszerét, és a szükséges tápanyagok pótlásával erősíti a szülésben és a szoptatás során meggyengült anyai szervezetet.

Minőségi, 100% natúr magyar termék

Az UKKO Szoptatós Teakeverék, prémium minőségű magyar termék, amit szakértő odafigyeléssel, a lehető legjobb minőségű, natúr gyógynövényekből készítünk. Különös figyelmet fordítunk a növények tisztaságára, ezért csak megbízható, ellenőrzött forrástól vásároljuk teánk alapanyagait, így tudjuk a termőföldtől a csomagolásig biztosítani, hogy a tárolás, szállítás és előállítás során sem érintkezhetnek idegen anyagokkal.

A Szoptatós Teakeverék 100% natúr termék, nem tartalmaz allergén anyagokat vagy szennyeződéseket, illetve nincsenek benne hozzáadott aromák, vagy adalékanyagok sem, ezért fogyasztása nem okoz kellemetlen gyomorbántalmakat.

Összetevők:

Rooibos

A rooibos görcsoldó, emésztést segítő hatása, valamint magas ásványianyag tartalma miatt kapott helyet a teakeverékben. Gyulladásgátló és anti-allergén hatásáról is ismert, ezenkívül enyhíti a fejfájás, az asztma és a szénanátha tüneteit, de jótékony hatással van az álmatlanságra is. A baba és a mama szempontjából is fontos, hogy nincs tein (a tea koffeinje) tartalma.

Hatóanyagai: ásványi anyagok és antioxidánsok

Ánizsmag

Az ánizsmag fokozza a tejelválasztást és nyugtatja de nem szedálja a csecsemőt. Emellett antibakteriális, görcsoldó, étvágyjavító, és gyomorerősítő hatású, csökkenti a bélben megrekedt gázok okozta görcsöket, fájdalmakat, székrekedést, leállítja a rothasztó folyamatokat a vastagbélben.

Hatóanyagai: illóolajok, fahéjsav származékok, bétea-sziszterol, sztigmasziszterol, zsíros olajak, fehérjék, szénhidrát

Alma (gyümölcshús)

Az alma kiváló antioxidáns forrás, különösen a héjában találhatók gazdagon ilyen vegyületek, emellett ásványi anyagokban is gazdag. A gyümölcsök közül az alma pektin tartalma a legmagasabb ennek köszönhetően a pektin csökkentheti a vér koleszterin szintjét és jótékony hatással bír az emésztésre, szabályozza a vese és a máj működését. Idegnyugtató hatású és a stressz ellen is jó.

Hatóanyagai: vitaminok, ásványi anyagok, kalcium, magnézium, cink, mangán, pektin

Cékla

A cékla B9-vitamin-tartalma miatt jelentős a vérképző szerepe, ami a szülés utáni vérveszteség miatt hasznos. A cékla vitamin- és ásványianyag-tartalma magas, főként káliumban gazdag, melynek köszönhetően vizelethajtó hatású, de A-, B- és C-vitamin-tartalma is kiemelkedő, melynek köszönhetően fontos antioxidáns-forrás. Segít a szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállításában, és a máj működését is támogatja.

Hatóanyagai:B9-, A-, B-, C-vitamin (forrázatban a C-vitamin nem érvényesül), kálium, antioxidánsok

Kaporlevél

A kaporlevél fokozza a tejelválasztást, csökkenti a puffadást és a görcsös hasi fájfdalmakat, valamint nyugtató, fájdalomcsillapító és vércukorszint csökkentő hatása is van. Mindemelett a kaporlevél a simaizomzat megnyugtatásával elősegíti az emésztést, és illóolaj tartalmának köszönhetően kiválóan csillapítja a csecsemőkori bélgörcsöket (ez a hasfájós babák problémájának egyik fő oka), méghozzá mellékhatások nélkül.

Hatóanyagok: illóolajak, zsíros olaj, protein, vitaminok, flavonoidok