+36 704146991/ info@biovilagweb.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

UKKO Méregtelenítő teakeverék

Cikkszám: 50218
Kiszerelés: db
3 100 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: 140g

Termékismertető

Prémium minőségű Méregtelenítő Teakeverékünkbe olyan gyógynövényeket válogattunk össze, amelyek együtt, egymás jótékony hatásait kiegészítve, felerősítve támogatást nyújtanak a szervezet természetes méregtelenítő folyamatainak.

A tea hatóanyagai, a máj és a vesék védelmével, a vér- és a nyirokkeringés javításával, a belek egészségének helyreállításával, a felső légutak megtisztításával és az immunrendszer antioxidánsokkal való ellátásával járulnak hozzá a szervezet méregtelenítő munkájának hatékonyságához.

A tea rendszeres, kúraszerű fogyasztásával, változatos, rostban gazdag étrend és rendszeres testmozgás mellett, helyreállhat a bélműködés és az emésztés, csökkenhet túlsúly és a kellemetlen puffadás, enyhülhetnek a különböző bőrproblémák (állandó pattanások, ekcémák, pikkelysömör), csillapodhat a gyakori fejfájás és jelentősen javulhat az általános közérzet.
Ismerd meg, hogyan hat a tea!

A Méregtelenítő Teakeverék 140g-os kiszerelésben kapható.

 
 

Ne hagyd, hogy a felgyülemlő méreganyagok tönkretegyék az egészséged! A tea hatékony segítséget nyújt a szervezet védelmi rendszere számára, hogy az megelőzze a kellemetlen tünetekkel járó egészségügyi problémák kialakulását. 

Hibiszkusz

Hatóanyagok: flavonoidok, antociánok, melyek szerepet játszik az érfalak karbantartásában, B1, B6, Niacin, béta-karotint, kálciumot, magnéziumot és vasat is tartalmaz

Tisztítja a vesét és a májat, enyhe vízhajtó, serkenti a bőr vérellátását, jó hatással van a vérnyomásra, segíti az epeműködést és antioxidánsokat is tartalmaz.

Fodormenta

Hatóanyagok: illóolajak, flavonoidok, rozmaringsav, cseranyag, fahéjsav-származékok, keserűanyag

Görcsoldó, epahajtó, puffadást csökkentő, gyulladáscsökkentő, antiszeptikus, féregűző hatású, leállítja a vastagbélben a rothadási folyamatokat, és javítja az emésztőrendszer tónusát.

Fehér árvacsalán

Hatóanyagok: flavonoidok, triterpén-szaponinok, cserzőanyag, nyálka, iridoidglikozidok, nyálkaanyagok, fenolkarbonasavak, tanninok, szerves savak, illóolaj

Vízhajtó, vérnyomáscsökkentő, gyulladáscsökkentő, köptető hatású, segíti a légutakból a nyálkás váladék kiürülését, serkenti a nyirokkeringést, valamint kiváló hasmenés és puffadás ellen.

Cékla

Hatóanyagok: B9-, A-, B-, C-vitamin (forrázatban a C-vitamin nem érvényesül), kálium, antioxidánsok

A cékla B9-vitamin-tartalma miatt jelentős a vérképző szerepe, A cékla vitamin- és ásványianyag-tartalma magas, főként káliumban gazdag, melynek köszönhetően vízhajtó hatású, de A-, B- és C-vitamin-tartalma is kiemelkedő, melynek köszönhetően fontos antioxidáns-forrás. Segít a szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállításában, és a máj működését is támogatja.

Nyírfalevél

Hatóanyagok: flavonoidok, illóolajok, szaponin, gyanta, cserzőanyagok, triterpén származékok, fahéjsav-származékok, ásványi anyagok

A nyírfalevél forrázata remek vizelethajtó, vesekő oldó és izzasztószer, de lázcsillapító, illetve antibakteriális hatással is rendelkezik.

Rozmaring

Hatóanyagok: illóolaj, szaponin, cseranyag, nikotinsav, flavonoidok, fahéjsav származékok, keserűanyagok

A rozmaring teája elősegíti az epekiválasztást és epeürítést, májvédő hatású, segíti a májból a mérgező anyagok eltávolítását, fertőtleníti a veséket, tágítja a koronaereket, illetve idegerősítő, fejfájás csillapító, nyugtató hatással is rendelkezik (magas vérnyomás és várandósság esetén alkalmazása ellenjavallott).

Mezei katáng

Hatóanyagok: inulin, fruktóz, kolin, gyanta, cianidin származékok, cikóriasav, szeszkviterpénlaktonok, diterpének, ásványi anyagok, antociánok, kumarin

A mezei katáng segíti az epeürítést, hígítja az epeváladékot, de máj-és vese méregtelenítő, triglicerid- és koleszterin csökkentő, valamint vércukorszint csökkentő hatással is bír.

Gyömbér

Hatóanyagok: illóolaj, fahéjsav-származékok, gingerol, metil-gingerol, glükóz, szerves savak, gyanta, zsírsavak, szterolok, keményítő

Csökkenti a vércukor- és koleszterinszintet, serkentőleg hat a vérkeringésre miközben a vérnyomást nem emeli, nyugtatja a gyomrot és a bélcsatornát, csökkenti az émelygést, segíti a légutakból a nyálkás váladék kiürülését, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, valamint immunerősítő hatású.


Az UKKO Méregtelenítő Tea élelmiszer készítmény, alkalmazása nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést! A teakeverék bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén a tea fogyasztása nem javallott, illetve ha rendszeresen gyógyszereket szedsz, vagy tartós gyógykezelésre szorulsz, konzultálj orvosoddal, gyógyszerészeddel, mielőtt megrendeled.