+36 704146991/ info@biovilagweb.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

UKKO Fogyasztó teakeverék 150g

Cikkszám: 50217
Kiszerelés: db
3 100 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: 150g

Termékismertető

Teánkat kizárólag tiszta, ellenőrzött forrásból származó gyógynövények alkotják. A Természet leghatékonyabb zsírégető harcosai, ebben a jól megtervezett és meglepően finom keverékben, együtt, egymás hatását kiegészítve és felerősítve, Téged is hozzásegíthetnek, hogy újra jól érezd magad a bőrödben!

A Fogyasztó Teakeverék 100% natúr magyar termék, nem tartalmaz allergén anyagokat vagy szennyeződéseket, illetve nincsenek benne hozzáadott aromák sem, ezért fogyasztása biztonságos, nem okoz kellemetlen gyomorbántalmakat vagy hasmenést.

A Fogyasztó Teakeverékben felhasznált gyógynövények régóta ismertek az egészségre kifejtett jótékony hatásukról.

  • A zöld tea fogyasztó és élénkítő hatását rengeteg kutatás igazolja,
  • A mate teát csak folyékony zsírégetőként szokták emlegetni,
  • A fahéj pedig köztudottan jó étvágycsökkentő, a telítettség érzetét kelti és csökkenti az édesség utáni vágyat.
  • A gyömbér csökkenti a koleszterin szintet, serkenti a vérkeringést és hatékonyan emeli a testhőt, fokozva ezzel az anyagcsere hatékonyságát.
  • A fodormenta és a kapor csökkentik a puffadást, regenerálják a beleket és javítják az emésztést,
  • A roppantott koriandermag pedig hatékonyan támogatja az emésztőrendszer méregtelenítő folyamatait, ráadásul segíti a többi gyógynövény hatóanyagainak beépülését, ezzel is növelve a keverék hatékonyságát.

A Fogyasztó tea összetevői nem csak az anyagcsere-emésztés-zsírégetés témakörben jeleskednek. Jó ha tudod, hogy az IMMUNRENDSZERED egészségéért is sokat tehetsz fogyasztásukkal.

  • A teakeverék két fő összetevője, a mate és a zöld tea pl. rengeteg vitamint, antioxidánst, polifenolokat és ásványi anyagokat, sőt antivirális és antibakteriális hatóanyagokat is tartalmaznak, amelyek természetes támogatást nyújtanak az immunrendszernek a kórokozókkal szembeni védekezéshez.
  • A gyömbér, a fahéj és a fodormenta többek között köhögéscsillapító, köptető és gyulladáscsökkentő hatásúak! Ezek a növények abban segíthetnek hogy könnyebben megszabadulj a kellemetlen tünetektől és még azelőtt kilábalj a betegségekből, mielőtt komolyabb szövődmények alakulhatnának ki.

A Fogyasztó Tea titka, a felhasznált összetevők minőségében, arányában és a hatóanyagaik között fellépő szinergia hatásban rejlik. A prémium minőségű összetevők hatóanyagai egymás hatását felerősítve, kiegészítve, hatékonyan segíthetik elő a testsúly csökkentését és a szervezet általános egészségét.

Fontos! A teakeverék bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén a tea fogyasztása nem javasolt.