+36 704146991/ info@biovilagweb.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Gold & Silver Lifting Eye Care Cream

Cikkszám: 5018
Kiszerelés: db
Bőrfeszesítő szemránckrémarany és ezüst nanorészecskékkel
11 000 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: 15 ml

Termékismertető

Termékleírás

  • Bőrfeszesítő szemránckrém gondoskodik a szemkörnyék érzékeny bőréről.
  • Az aktív arany és ezüst nanorészecskék regenerálják, megújítják és fiatalítják a bőrt.
  • A biomimetikus Argirelin peptid intenzív bőrfeszesítő hatása megakadályozza a mimikai ráncok kialakulását.
  • A hialuronsav és a shea vaj hidratálják a bőrt és javítják tónusát, megújítják a bőr hidrolipid rétegének egyensúlyát.

Ezüst nanorészecskék – növelik a bőr hidratációját és helyreállítják a rugalmasságát. Normalizálják a bőr színét és tónusát, redukálják a bőrirritációt és bőrpirosodást. Nem irritálják a bőrt és nem növelik érzékenységét.

Arany nanorészecskék – növelik a bőr regenerációs képességét és a kollagén szintézist, harcolnak a ráncok ellen. Hidratálják a bőrt és kiegyenlítik annak színét. Nem irritálják a bőrt és nem növelik érzékenységét.

Argirelin peptid - intenzív bőrfeszesítő hatással rendelkezik. Oldja az arcizmok feszültségét, ennek köszönhetően megelőzi a mimikai ráncok kialakulását. Enyhíti a mélyebb ráncokat és vonalakat.

Hialuronsav – javítja a bőr színét és tónusát, kisimítja a finom ráncokat. A vízmegtartó hatásának köszönhetően hidratálja a bőrt és elősegíti regenerációját.

Shea vaj (Shea butter) – táplálja és regenerálja a bőrt. Hidratáló és védő hatásának köszönhetően megújítja a bőr hidrolipid rétegének egyensúlyát.

Páfránykivonat – gazdag polisacharid és bőrkisimító anyagok forrása, pár percen belül 3D hatást fejt ki a bőrön, amely feszesebbé, puhábbá és hidratáltabbá válik. Intenzív bőrfeszesítő hatása az erős hidrogénkötelékeknek köszönhető.

Felhasználási javaslat: Kis mennyiségű krémet vigyen fel (ajánlott reggel és este) a szemkörnyék megtisztított bőrére,majd gyöngéd mozdulatokkal masszírozza,  míg teljesen fel nem szívódik. A krém szembe ne kerüljön.

Hatóanyagok: Aktív arany és ezüst nanorészecskék, peptidek, hialuronsav, shea vaj, páfránykivonat.

Összetétel: Aqua, Cetearyl Ethylhexanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Isononanoate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Pentylene Glycol, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Cyathea Cumingii Leaf Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Gold (nano), Silver (nano), Panthenol, Hydroxyacetophenone, Acetyl Hexapeptide-8, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Dimethicone, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Cinnamic Acid, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Citric Acid.
Csomagolás: 15 ml
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: NTS Laboratory Sp. z o.o. Sp. k., ul. Norbertańska 9/4, 09-402 Płock, Polska