+36 704146991/ info@biovilagweb.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Gold & Silver Lifting Night Cream

Cikkszám: 50104
Kiszerelés: db
Bőrfeszesítő éjszakai arckrém arany és ezüst nanorészecskékkel
9 200 Ft




Betöltés...

 db

Termékismertető

Termékleírás

  • Éjszakai bőrfeszesítő arckrém aktív arany és ezüst nanorészecskékkel, melyek regenerálják, megújítják és fiatalítják a bőrt.
  • A páfránykivonat intenzív bőrfeszesítő hatása selymessé és feszessé varázsolja a bőrt.
  • A mélyen hidratáló hialuronsav megőrzi a bőr rugalmasságát és fiatalságát.
  • Shea vaj hidratálja a bőrt és helyreállítja a rugalmasságát, megújítja a bőr természetes hidrolipid egyensúlyát.

Arany nanorészecskék – növelik a bőr regenerációs képességét és a kollagén szintézist, harcolnak a ráncok ellen. Hidratálják a bőrt és kiegyenlítik annak színét. Nem irritálják a bőrt és nem növelik érzékenységét.

Ezüst nanorészecskék – növelik a bőr hidratációját és helyreállítják a rugalmasságát. Normalizálják a bőr színét és tónusát, redukálják a bőrirritációt és bőrpirosodást. Nem irritálják a bőrt és nem növelik érzékenységét.

Páfránykivonat – gazdag polisacharid és bőrkisimító anyagok forrása, pár percen belül 3D hatást fejt ki a bőrön, amely feszesebbé, puhábbá és hidratáltabbá válik. Intenzív bőrfeszesítő hatása az erős hidrogénkötelékeknek köszönhető.

Argirelin peptid - intenzív bőrfeszesítő hatással rendelkezik. Oldja az arcizmok feszültségét, ennek köszönhetően megelőzi a mimikai ráncok kialakulását. Enyhíti a mélyebb ráncokat és vonalakat.

Hialuronsav – javítja a bőr színét és tónusát, kisimítja a finom ráncokat. A vízmegtartó hatásának köszönhetően hidratálja a bőrt és elősegíti regenerációját.

Shea vaj – táplálja, regenerálja, védi és hidratálja a bőrt.

Panthenol – nyugtató és gyulladáscsökkentő hatása van. Hidratálja és puhává varázsolja a bőrt.

E-vitamin – antioxidáns, amely védelmet nyújt a szabadgyökök káros hatásaival szemben.

Felhasználási javaslat: Kis mennyiségű krémet vigyen fel (ajánlott este) a  megtisztított bőrre,majd gyöngéd mozdulatokkal masszírozza, míg teljesen fel nem szívódik.

Hatóanyagok: Aktív arany és ezüst nanorészecskék, hialuronsav, shea vaj, peptidek, páfránykivonat, panthenol, E-vitamin.

Paraméterek

Összetétel: Aqua, Shea Butter Ethyl Esters, Isopropyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Cyathea Cumingii Leaf Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Silver (nano), Gold (nano), Panthenol, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Hydroxyacetophenone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Cinnamic Acid, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Parfum.
Csomagolás: 50 ml
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: NTS Laboratory Sp. z o.o. Sp. k., ul. Norbertańska 9/4, 09-402 Płock, Polska