+36 704146991/ info@biovilagweb.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Vi-VaHA collagen 500ml

Cikkszám: 100553
Kiszerelés: db
16 250 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: 500ml

Termékismertető

Vi-vaHA collagen Peptan™ hidrolizált halkollagént tartalmaz, továbbá hialuronsavat és C-vitamint.

kollagén és a hialuronsav fontosak az egészséges bőr szempontjából, jó hatással vannak továbbá a kötőszövetekre és a mozgásszervekre. A kor előrehaladtával ezek képződése csökken, ezért szükséges pótlásuk. Jó hatással van az ízületek fokozott igénybevétele (fizikai aktivitás, nehéz munka, túlsúly) esetén. Ajánlott szeniorok számára, mert gondoskodik az inakról, az ízületekről (térd, borda, kéz és gerinc), segít megőrizni a bőr rugalmasságát és üdeségét, hidratálja azt. A bőr ugyanis a kor előrehaladtával elveszti regenerációs képességét, nem termel termé- szetes kollagént, aminek következtében csökken a rugalmassága, szilárdsága és ráncossá válik.

  • a kollagén a kötőszövetek, a porcok (40 százalékban kollagénből áll) alapvető építőanyaga. A halkollagén peptidjei nem terhelik az emésztőrendszert és könnyen felszívódnak.
  • hialuronsav a testben előforduló anyag, mely megtalálható minden élő szervezetben. Része a kötőszöveti és idegszálaknak, nagy mennyiségben található a szemben, az ízületi nedvben és a bőrben. Kitölti a bőrsejtek sejtközi részeit, meg- őrzi szilárdságukat és rugalmasságukat és legfontosabb képessége, hogy nagy mennyiségű vizet képes megkötni.
  • C-vitamin elősegíti a kollagén képződését a csontok, a porcok, a fogak, a bőr és az erek működéséhez. Jó hatással van az immunrendszerre, az idegrendszer műkö- désére, védi a sejteket az oxidatív stressztől, segít legyőzni a fáradtságot.

A Vi-vaHA collagen étrend-kiegészítő fogyasztása ajánlott érett korban lévő nők és fárfiak számára négytől nyolc hétig terjedően. 

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: Nem tartalmaz laktózt, glutént és élesztőt sem.
Tartalma: 50 ml hatóanyag-tartalma: 10 000 mg kollagén (halkollagén peptidek), 100 mg hialuronsav, 75 mg C-vitamin, 5,85 % sacharóz , 0,79 % sárgabarack sűrítmény, 1,32 % kukuricakeményítő.
Csomagolás: 500 ml, praktikus mérőkanállal
Ajánlott adagolás: napi 50 ml.
Felhasználási javaslat: egyszerre, vagy pedig 2x25 ml-re osztva, reggel illetve reggel és délben étellel, önállóan vagy folyadékkal fogyasztva. Az étrendkiegészítő fogyasztása nem ajánlott háromévesnél fiatalabb gyermekek részére.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland