+36 704146991/ info@biovilagweb.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Tyrositabs 60db

Cikkszám: 100547
Kiszerelés: db
7 930 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: 60db

Termékismertető

A Tyrositabs hármas hatóanyag komplexum – tirozin, jód, szelén – amelyek együttesen a leghatékonyabbak.

tirozin olyan nem esszenciális aminosav, amelyet a szervezet természetesen esszenciális fenilalaninból állít elő. Sok ételben, de főleg a sajtban található meg. A készítményben megtalálható tirozin természetes forrásból származik, melyet fermentációval állítanak elő, így a szervezet számára jól felszívódóvá válik, ami a magas biológiai hozzáférhetőségének köszönhető.
A szervezetben a pajzsmirigyhormonok, a melanin, a dopamin, az adrenalin és a noradrenalin prekurzoraként hat. Fontos szerepet játszik a szervezet stresszel szembeni ellenállásában, jótékony hatással van a mentális éberségre és a koncentrációra.

jód hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez és hormonjainak termeléséhez (jódot tartalmazó készítmények viszont nem alkalmasak pajzsmirigy túlműködésben szenvedő személyeknek). A jód továbbá gondoskodik a bőr egészségéről, hozzájárul a normális kognitív funkciók fejlődéséhez, az energetikai metabolizmushoz, az idegrendszer megfelelő működéséhez és a gyermekek helyes növekedéséhez.

szelén segítséget nyújt a haj és a körmök egészségének megőrzésében, hozzájárul a spermatermeléshez, a pajzsmirigy normál működéséhez, valamint védi a sejteket az oxidatív stressztől.

Kutatások is megerősítették, hogy azok az egyedek, akik tirozint fogyasztottak, jobban legyőzték a stresszhelyzeteket. Ellenállóbak voltak a szorongással szemben, jobb volt a közérzetük, a kedélyük és egyben a memóriájuk is. Jótékony hatása végett sportolók is alkalmazzák – fokozza a sportteljesítményt, hozzájárul a zsírégetéshez és a kimerültség csökkentéséhez. Leggyakrabban a stressz, a fáradság, a szorongás, a mentális kiégés és a rossz hangulat leküzdésére használják.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Tartalma: Egy tabletta hatóanyag-tartalma: acetil-tirozin 300 mg, jód 150 μg, szelén 55 μg.
Csomagolás: 60 tabletta
Ajánlott adagolás: napi 1 tabletta
Felhasználási javaslat: Az étrend-kiegészítőt reggel étkezés után folyadékkal kell bevenni. Nem alkalmas három évnél fiatalabb gyermekek, terhes és szoptató nők részére.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland