+36 704146991/ info@biovilagweb.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Trifletabs 90db

Cikkszám: 100546
Kiszerelés: db
19 240 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: 90db

Termékismertető

Glükózamin, kondroitin-szulfát, OptiMSM® (metil-szulfonil-metán). A Triflextabs e három aktív összetevőt tartalmazza, amelyek jótékony hatással vannak az ízületi rendszerre.

glükózamin növényi eredetű, melyet a kukorica erjesztésével nyernek. A porcszövetek egyik fő eleme, elősegíti az ízületek rugalmasságát és azok egészségét.

kondroitin-szulfátot tengeri halakból nyerik. Az emberi kötőszövetek egyik fontos eleme, amely a porcokban és csontokban található. Befolyásolja az ízületek és porcok rugalmasságát.

Az OptiMSM® olyan szerves kénvegyület, amely az emberi szervezetben is megtalálható, legfőképp az ízületekben, izmokban és a bőrben. A glükózaminoglikánok egyik fő építőeleme, segít megőrizni a kötőszövetek szerkezetét, jótékony hatással van az ízületek megfelelő működésére. A szabadalmazott OptiMSM® alapanyag arról híres, hogy a világ legtisztább és legbiztonságosabb MSM-e. A levédett többfázisú desztillációs eljárás biztosítja a 99,9 %-os tisztaságot, és egyben garantálja az alapanyag legjobb minőségét. Az egyetlen, amely GRAS, Kosher és Halal tanúsítvánnyal rendelkezik.

A készítmény az idősebb korosztály számára alkalmas, akik gondoskodnak az ízületi rendszerükről, illetve olyan aktív személyeknek, akik nagy megterhelésnek teszik ki mozgásszervrendszerüket. Laktózt, glutént, édesítőszert és élesztőt nem tartalmaz.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Legfeljebb 25°C-on tárolandó, gyermekektől elzárva. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: Nem tartalmaz laktózt, glutént, édesítőszert és élesztőt sem.
Tartalma: Egy tabletta hatóanyag-tartalma: 415 mg glükózamin, 400 mg tengeri kondroitin-szulfát, 300 mg OptiMSM® (metil-szulfonil-metán).
Csomagolás: 90 tabletta/113 g
Ajánlott adagolás: napi 1 tabletta.
Felhasználási javaslat: reggel, étkezés után, folyadékkal fogyasztva. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem ajánlott háromévesnél fiatalabb gyermekek számára.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland