+36 704146991/ info@biovilagweb.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Selenitabs 120 db

Cikkszám: 100542
Kiszerelés: db
8 060 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: 120db

Termékismertető

Selenitabs szelént, cinket, mangánt és C-vitamint tartalmaz.

Selenitabs multi a az előző összetevők mellet E-vitaminnal és B-vitaminnal dúsított. Az E-vitamin védi a sejteket az oxidatív stressztől a B-vitaminok s fontos szerepet töltenek be vörösvérsejt-képzésben és a jó pszichikai állapot megtartásában. A megújult Selenitabs multi NEW a folsav legújabb szabadalmazott QUATREFOLIC® formáját (biológiailag hatékonyabb, jobban felszívódik és 3-szor jobban hasznosul a szervezetben) és a SPECTRATM szabadalmazott növény antioxidáns keveréket tartalmazza, amely az összes ismert szabadgyökkel felveszi a harcot, támogatja az immunrendszert és segítséget nyújt az egészségmegőrzésben (32 bioaktív összetevőt tartalmaz koncentrált formában, mint pl. brokkoli, fokhagyma, spenót, camu camu, acai, bodza, fekete áfonya, cseresznye, zöld tea, zöld kávé, oregánó, kurkuma).

szelén támogatja a spermaképződést, jótékony hatással van a hajra, a körmökre, a pajzsmirigyre és erősíti az immunrendszert. Védi a sejteket az oxidatív stressztől, ezáltal a szabadgyökök támadásától.

mangán elősegíti a kötőszövetek képződését és jótékony hatással van a csontok egészségének megőrzésére.

cink jótékony hatással van a termékenységre, a látásra, a csontokra, a hajra, a körmökre, a bőrre és az immunrendszerre, gondoskodik a vér tesztoszterin-szintjének normalizálásáról.

C-vitamin elősegíti a kollagénképződést, jótékony hatással van az erekre, a csontokra, a porcokra, a fogínyre, a bőrre, a fogazatra, az immunrendszerre, valamint csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: Nem tartalmaz laktózt, glutént, édesítőszert és élesztőt sem.
Tartalma: Egy tabletta tartalma: 268,75 mg acerola cseresznye őrlemény, 152,45 mg sárgarépa őrlemény, 10 mg citrus ioflavonoidok, 5 mg feketeribizli őrlemény, 60 mg C-vitamin, 10 mg cink, 2,5 mg, mangán, 50 μg szelén.
Csomagolás: 120 tabletta
Ajánlott adagolás: Napi 1 tabletta.
Felhasználási javaslat: Reggel étkezés után, folyadékkal fogyasztva. A táplálék-kiegészítő fogyasztása nem ajánlott háromévesnél fiatalabb gyermekek részére.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland