+36 704146991/ info@biovilagweb.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Remasacaps 72db

Cikkszám: 100541
Kiszerelés: db
10 335 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: 72 db

Termékismertető

Remasacaps kiváló minőségű késői laskagomba-kivonatot tartalmaz (Pleurotus ostreatus). A hagyományos kínai gyógyászatban több mint háromezer éve használják.

késői laskagomba természetes forrása a béta-glükánoknak, számtalan vitaminnak és ásványi anyagnak, melyek jótékony hatással vannak a szervezetre és annak vitalitására. Emellett rostanyagot is tartalmaz, mely kedvező hatással van a bél perisztaltikájára. Hatóanyagainak köszönhetően a késői laskagomba természetes módon támogatja a szervezet megfelelő működését, hatékony segítség lábadozás idején, energiát ad a szervezetnek és rostanyag forrásnak is kiváló.

A laskagomba száz grammja a B-vitamin csoportból egy felnőtt napi szükségletének húsz százalékát, a B2 (ribofalvin) 35-40 százalékát , a B3 (niacin) majdnem az egész napi szükségletet tartalmazza; folsavtartalma, amely a B12-vitamin felszívódását segíti elő, a teljes napi szükségletet biztosítja.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adag

Paraméterek

Összetétel: A kapszula burkolata szarvasmarha-zselatint tartalmaz. Nem tartalmaz laktózt, glutént, édesítőszert és élesztőt sem.
Tartalma: Két kapszula összetétele: 304 mg szárított késői laskagomba (Pleurotus ostreatus).
Csomagolás: 72 kapszula
Ajánlott adagolás: naponta kétszer 1 kapszula.
Felhasználási javaslat: reggel és este, étkezés után, folyadékkal fogyasztva. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem ajánlott háromévesnél fiatalabb gyermekek számára.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland