+36 704146991/ info@biovilagweb.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Natur Kalcitabs 70db

Cikkszám: 100537
Kiszerelés: db
7 800 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: 70db

Termékismertető

Natur Kalcitabs Aquamin™ anyagot (növényi forrása a kalciumnak és egyéb elemeknek) és D2-vitamint tartalmaz, melyet Saccharomyces cerevisiae élesztőgombából nyernek. Nem tartalmaz állati eredetű öszszetevőket, ezért használata alkalmas vegetariánusok számára is. A Aquamin™ az ír és az izlandi tenger tiszta vizeiből származik. Lithothamnion species vörös algából nyerik, mely növekedése folyamán a tengerből felszív minden fontos ásványi anyagot.

Az Aquamin™ több tanúsítvány tulajdonosa, hatásáról klinikai kutatások során győződtek meg, melyek eredményét szakmai lapok is közzé tették. Jótékony hatással van a mozgásszervekre.

kalcium az egyik legfontosabb ásványi anyag, amely elősegíti a jó izomműködést, egészségesen tartja a csontokat és a fogakat, elősegíti a gyermekek növekedését és csontjaik fejlődését. Jótékony hatással van a véralvadásra, az energia-metabolizmusra, az idegrendszer közvetítő funkciójára és az emésztőenzimekre.

D-vitamin elősegíti a kalcium és a foszfor felszívódását, jótékony hatással van a csontokra, az izmokra, a fogakra, az immunrendszer működésére, szükséges a gyermekek növekedéséhez és csontjaik fejlődéséhez

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: Nem tartalmaz laktózt, glutént, édesítőszert és élesztőt sem.
Tartalma: Egy tabletta hatóanyag-tartalma: 400 mg kalcium (Aquamin™), 10 µg D2-vitamin (Lalmin® VitaD).
Csomagolás: 70 tabletta
Ajánlott adagolás: Napi 1 tabletta
Felhasználási javaslat: reggel, étkezés után, folyadékkal fogyasztva. Az étrendkiegészítő fogyasztása nem ajánlott háromévesnél fiatalabb gyermekek számára.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland