+36 704146991/ info@biovilagweb.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Mineraltabs 110 db

Cikkszám: 100536
Kiszerelés: db
6 695 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: 110db

Termékismertető

Mineraltabs ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz, melyek elősegítik a szervezet zavartalan működését.

kalcium elősegíti a normális véralvadást, jó hatással van az izmok működésére, a fogakra, csontokra és gyermekkorban a csontok növekedésére. A foszfor elősegíti az energia-metabolizmust, jó hatással van a sejtmembrán működésére, a csontokra és a fogakra. A magnézium enyhíti a fáradtságot és a kimerültséget, elősegíti az elektrolit-háztartás egyensúlyát, jó hatással van az idegrendszerre, az izmokra és a pszichikumra. A szilícium fontos építőköve az izomszöveteknek, ennek mennyisége a kötőszövetekben a kor előrehaladtával csökken. A vas pozitív hatással van a vörösvérsejtek és a hemoglobin képzésére, elősegíti a szervezet oxigénellátását, gondoskodik az immunrendszerről, enyhíti a fáradtságot és a kimerültséget. A cink jó hatással van a termékenységre és a reprodukciós képességre, a látásra, a csontokra, a hajra, a bőrre, az immunrendszerre, hozzájárul a vér tesztoszterinszintjének normalizálásához. A mangán jó hatással van az energia-metabolizmusra, a kötőszövetek képződésére, védi a sejteket az oxidatív stressztől. A réz elősegíti a test vasellátását, jó hatással van a kötőszövetekre, a haj és a bőr pigmentálódására. A szelén támogatja a spermaképződést, véd az oxidatív stressztől, jótékony hatással van a hajra, a körömre, az immunrendszerre és a pajzsmirigyre. A króm elősegíti a makrotápanyagok metabolizmusát, segít megőrizni az optimális vércukorszintet. A C-vitamin elősegíti a kollegénképződést, csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget, javítja a vas felszívódását.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: Nem tartalmaz laktózt, glutént, édesítőszert és élesztőt sem.
Tartalma: Két tabletta hatóanyag-tartalma: 260 mg kalcium, 200 mg foszfor, 90 mg magnézium, 60 mg C-vitamin, 16 mg szilícium, 5 mg vas, 4 mg cink, 0,8 mg mangán, 0,5 mg réz, 20 µg szelén, 13 µg króm.
Csomagolás: 110 tabletta
Ajánlott adagolás: Napi 2 tabletta.
Felhasználási javaslat: reggel és délben, étkezés vagy fizikai teljesítmény után, folyadékkal fogyasztva. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem ajánlott háromévesnél fiatalabb gyermekek számára.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland