+36 20 529 5147/ info@biovilagweb.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Inubitabs 120db

Cikkszám: 100528
Kiszerelés: db
7 150 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: 120db

Termékismertető

Az Inubitabs mezei katángból (Cichorium intybus) készül, mely inulin forrása. Ezt a száz százalékban természetes inulint a mezei katáng gyökeréből nyerik forróvizes extrakcióval, melynek köszönhetően nem sérül a struktúrája. A folyamat eredménye egy fehér por, melyet tabletta formába préselnek.

mezei katáng jótékony hatással van a belek és a máj műkö- désére, a csontokra és az ízületekre, a szívre és az érrendszerre, a vérzsír szinten tartására, a normális testsúly megőrzésére és a húgyutakra.

Az inulin oldódó rostanyag, táptalaja a hasznos bélbaktériumoknak, melyek elősegítik a zavartalan emésztést. Ajánlott a bélfló- ráról való gondoskodás keretén belül, melyre negatívan hat példá- ul a nem megfelelő táplálék, az antibiotikumok szedése, vagy egy külföldi utazás.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Tartalma: Egy tabletta hatóanyagtartalma: 1051,85 mg mezei katángból ((Cichorium intybus).
Csomagolás: 120 tabletta
Ajánlott adagolás: Napi kétszer egy tabletta.
Felhasználási javaslat: Reggel és este, étkezés előtt fogyasztva, vízzel leöblítve. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem ajánlott három- évesnél fiatalabb gyermekek részére.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland