+36 704146991/ info@biovilagweb.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Chloretabs 290 db

Cikkszám: 100527
Kiszerelés: db
16 250 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: 290 db

Termékismertető

Chloretabs a tápanyagokban gazdag édesvizi Chlorella algából (Chlorella pyrenoidosa) nyerik. Klorofill, CGF növekedési faktor, proteinek és rostanyagok forrása, melyek segítenek megtisztítani a szervezetet, támogatják a méreganyagok szervezetből történő kiválasztását és ezért alkalmasak tisztítókúra vagy bőjt idején.

Chlorella elősegíti az emésztést, a májműködést és a szervezet vitalitását. Segítséget nyújt a szervezetet méregtelenítésében és megőrizni a mikrobiális egyensúlyt.

A Chloretabs szedésének elején napi egy tabletta, majd napi két tabletta fogyasztása ajánlott, majd fokozatosan emeljük az adagot a maximális napi öt tablettára. A tablettát mindig éhgyomorra vegyük be és kellő mennyiségű folyadékkal öblítsük le, majd a következő félórában ne fogyasszunk semmi mást.

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: Nem tartalmaz laktózt, glutént, édesítőszert és élesztőt sem.
Tartalma: Öt tabletta hatóanyag-tartalma: 1780 mg Chlorella pyrenoidosa alga őrlemény.
Csomagolás: 290 tabletta
Ajánlott adagolás: napi 5 tabletta.
Felhasználási javaslat: három tabletta reggel, két tabletta délben, megközelítőleg 30 perccel az étkezés előtt, bőséges folyadékkal fogyasztva. Az étrendkiegészítő fogyasztása nem ajánlott háromévesnél fiatalabb gyermekek részére.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland