+36 704146991/ info@biovilagweb.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Glandincaps 168 db

Cikkszám: 100525
Kiszerelés: db
17 420 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: 168 db

Termékismertető

Glandincaps ligetszépeolajat tartalmaz (Oenothera biennis). A ligetszépeolajat hidegen sajtolják, az első sajtolásból nyerik (úgynevezett szűzolaj), ké- miai anyagok alkalmazása nélkül dolgozzák fel, kizárólag mechanikus sajtolással, megőrizve ezáltal az összes hatóanyagot. E-vitaminnal dúsított, mely védi a sejteket az oxidatív stressztől.

parlagi ligetszépe (GLA-gamma linolénsav forrása) segít menstruáció idején, eredménnyel alkalmazható a menstruá- ciót megelőző időszakban. Erősíti az immunitást, jó hatással van a metabolikus folyamatokra és a bőrre. Védi a szívet és az érrendszert, segít megőrizni a vér optimális koleszterinszintjét. Erősíti az immunitást.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: A kapszula burkolata növényi eredetű. Nem tartalmaz laktózt, glutént, édesítőszert és élesztőt sem.
Tartalma: Négy kapszula hatóanyag-tartalma: 2000 mg hidegen sajtolt ligetszépeolaj, 187 mg GLA-gamma linolénsav, 10 mg E-vitamin.
Csomagolás: 168 kapszula
Ajánlott adagolás: naponta kétszer 2 kapszula.
Felhasználási javaslat: két kapszula reggel és két kapszula délben, étkezés során, folyadékkal fogyasztva. A készítmény fogyasztása nem ajánlott háromévesnél fiatalabb gyermekek részére.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland