+36 704146991/ info@biovilagweb.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Fosfosercaps 90 db

Cikkszám: 100523
Kiszerelés: db
37 570 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: 90db

Termékismertető

Fosfosercaps 2002-ben Helsinkiben az Egészséges Táplálékokat Forgalmazók Egyesülete által az év termékének lett nyilvánítva. Nem sokkal ezt követően a Finclub egyik legnépszerűbb terméke lett.

Szabadalmaztatott szójalecitin-komplex, mely foszfatidilszerinből és foszfatidsavból tevődik össze (európai és amerikai kutatások igazolják, hogy ezek az anyagok segítenek a stressz legyőzésében).

A foszfatidilszerin alkotóeleme az agysejteknek, jó hatással van az idegrendszer működésére, segíti a koncentrációt és a tanulást.

A statisztikai adatok alapján gyakori használói a szeniorok, de kedvelt a diákok, valamint a produktív korban lévő személyek, főként a menedzserek és szellemi tevékenységet végzők körében.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: A kapszula burkolata szarvasmarha-zselatint tartalmaz. Nem tartalmaz laktózt, glutént, édesítőszert és élesztőt sem.
Tartalma: Két kapszula hatóanyag-tartalma: 960 mg szójából nyert foszfolipidek, 200 mg foszfatidilszerin, 200 mg foszfatidsav.
Csomagolás: 90 kapszula
Ajánlott adagolás: naponta kétszer 1 kapszula.
Felhasználási javaslat: reggel és délben, étkezés során, folyadékkal fogyasztva. Az étrend-kiegészítő nem alkalmas háromévesnél fiatalabb gyermekek számára.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland