+36 704146991/ info@biovilagweb.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Femiveltabs 60db

Cikkszám: 100515
Kiszerelés: db
14 430 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: 60 db

Termékismertető

Femiveltabs szója-izoflavonok, réti here és E-vitamin forrása. Ezek a növényi kivonatok kedvező hatással vannak a női szervezet fizikai és szellemi állapotára a klimax idején. A menopauza nem betegség, hanem egy természetes folyamat a nők életében, mely általá- ban az ötvenedik életév körül következik be. Az ösztrogén hormonok szintjének csökkenése és a hormonális változások olyan jelensé- gekhez vezethetnek, mint a hőhullám, az izzadás, idegesség, ingerlékenység. A réti here segít megőrizni a komfortérzetet, a vitalitást a menopauza idején.

Gondoskodik a csontok állagáról, a szívről és az érrendszerről, valamint a vérnyomásról.

Az E-vitamin védi a sejteket az oxidatív stressztől.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: Egy tabletta hatóanyag-tartalma: 50 mg szója-izoflavon, 28 mg réti here őrlemény (megfelel 500 mg friss réti here virágának), 10 mg E-vitamin.
Tartalma: 50 mg szója-izoflavon, 36,4 mg szójaprotein, 28 mg réti here porítva (megfelel 500 mg friss rétihere-virágzatnak), 10 mg E-vitamin.
Csomagolás: 60 tabletta
Ajánlott adagolás: napi 1 tabletta.
Felhasználási javaslat: reggel, étkezés után, folyadékkal fogyasztva. Egy tabletta hatóanyag-tartalma: 50 mg szója-izoflavon, 28 mg réti here őrlemény (megfelel 500 mg friss réti here irágának), 10 mg E-vitamin. Nem tartalmaz laktózt, glutént, édesítőszert és élesztőt sem.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland