+36 704146991/ info@biovilagweb.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Evocaps 56 db

Cikkszám: 100514
Kiszerelés: db
14 625 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: 56 db

Termékismertető

Az Evocaps növényi olajokat (magvas gomborkából vagy sárgarepcéből, görögszéna magvából nyert, szója- és lenolaj) vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, melyek pozitív hatással vannak a hajra, a körömre, a bőrre és az egész szervezetre.

magvas gomborka, vagy sárgarepce (Camelina sativa) omega-3, -6 és -9 zsírsavak forrása, melyek jótékony hatással vannak a szívre és az érrendszerre.

házi len (Linum usitatissimum) elősegíti az emésztést, a bélrendszer működését, a testsúly szabályozását, jótékony hatással van menopauza esetén a felmerülő problémákra.

görögszéna (Trigonella foenum-graecum) segíti az emésztést, javítja az étvágyat, elősegíti a vérzsírok anyagcseréjét és gondoskodik az immunrendszer megfelelő működéséről. Lmetionin - esszenciális aminosav, amely elősegíti a szervezet energiatermelését.

B-vitaminok jótékonyan hatnak az idegrendszerre, a nyálkahártyára, a bőrre, a látásra és vérképzésre.

B12-vitamin elősegíti a vörös vérsejtek képződését.

D-vitamin szükséges az erős és egészséges csontok fejlődéséhez.

Az E-vitamin védi a sejteket az oxidatív stressztől. A cink jótékonyan hat a csontokra, a hajra, a körömre és a bőrre. A vas nélkülözhetetlen a vörös vérsejtek és a hemoglobin képződésében.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: Egy kapszula tartalma: 300 mg magvas gomborka (sárgarepce) olaj, 216 mg szójaolaj, 150 mg lenolaj, 100 mg görögszéna olaj, 100 mg L-metionin, 18 mg B3-vitamin, 10 mg E-vitamin, 7,5 mg cink, 4 mg B5-vitamin, 2,2 mg B6-vitamin, 2 mg vas, 1,6 mg B2-vitamin, 1,4 mg B1-vitamin, biotin 60, 10 µg D3-vitamin és 3 µg B12-vitamin. A kapszula burkolata szarvasmarha-zselatint tartalmaz. Nem tartalmaz laktózt, glutént, édesítőszert és élesztőt sem.
Csomagolás: 56 kapszula
Ajánlott adagolás: napi 1 kapszula
Felhasználási javaslat: reggel, étkezés során, folyadékkal fogyasztva. Az étrend-kiegészítő nem ajánlott háromévesnél fiatalabb gyermekek számára.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland