+36 704146991/ info@biovilagweb.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Betacaps 100db

Cikkszám: 100506
Kiszerelés: db
11 155 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: 100 db

Termékismertető

Betacaps Dunaliella salina algából nyert természetes béta-karotint tartalmaz. A béta-karotin a legfontosabb karotinoidok közé tartozik, segít kompenzálni a táplálkozás hiányosságaiból adódó nem megfelelő karotinoid-ellátást.

A legaktívabb A-provitamin, mely a szervezetben anyagcsere-folyamatok során A-vitaminná alakul át. Az A-vitamin fontos a nyálkahártya, a bőr és a szem megfelelő működése szempontjából.

A készítmény iránti legnagyobb érdeklődés főként pár héttel a nyaralások, azaz a nagyobb mértékű napozások előtt tapasztalható a nyári szezonban május-augusztus idején, illetve a téli sielések időszakában.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: Kapszula burkolata szarvasmarha-zselatint tartalmaz. Nem tartalmaz laktózt, glutént, édesítőszert és élesztőt sem.
Tartalma: Egy kapszula tartalma: Dunaliella salina alga (6 mg béta-karotin) olíva olajban, szójaolaj, méhviasz, glicerin, szója lecitin.
Csomagolás: 100 kapszula
Ajánlott adagolás: Napi egy kapszula.
Felhasználási javaslat: bármikor a nap folyamán, folyadékkal fogyasztva. A táplálékkiegészítő fogyasztása nem ajánlott háromévesnél fiatalabb gyermekek számára. Nem alkalmas olyan személyek számára, akik érzékenyek a méhtermékekre.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland