+36 704146991/ info@biovilagweb.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Argitabs 60 db

Cikkszám: 100505
Kiszerelés: db
11 830 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: 60 db

Termékismertető

Finnországban a Bioboltok Országos Egyesülete a 2017-es év legjobb sporttáplálék-kiegészítőjének nyilvánította.

Az Argitabs étrend-kiegészítő arginin nevű eszszenciális aminosavat tartalmaz. Az esszenciális aminosavak nélkülözhetetlenek a szervezet működéséhez, mivel nem képes őket előállítani, így ezeket a táplálékokból nyeri. Az aminosavak testünk alapelemei közé tartoznak, amelyek a vitaminok, az ásványi anyagok, a zsírsavak és a hormonok felépítésében vesznek részt, hiányuk a szervezet belső egyensúlyának zavarát okozhatják.

Az arginin a szervezet nitrogén átalakításában vesz részt, fontos szerepe van a nitrogén-monoxid-termelés megnövelésében. Jótékony hatást gyakorol a vérnyomásra, gondoskodik a szív- és érrendszer megfelelő működéséről. Növeli a szexuális vágyat, az általa termelt nitrogén-monoxid származékok fontos szexuális funkciókat befolyásoló anyagok. Sportolók számára is alkalmas, fokozza a teljesítőképességet, nélkülözhetetlen az izomerő növeléséhez. Középkorú férfiaknak és nőknek, időseknek, gyakori stresszhelyzetekben élőknek és fizikailag aktív személyeknek ajánljuk.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Legfeljebb 25°C-on tárolandó, gyermekektől elzárva. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: 1 tabletta: L-arginin-hidroklorid 97, csomósodásgátló anyagok: mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát, hidroxi-propil-cellulóz. Nem tartalmaz laktózt, glutént, édesítőszert és élesztőt sem.
Tartalma: 1 tablettában: 830 mg L-arginin
Csomagolás: 60 tabletta/74 g
Ajánlott adagolás: napi 1 tabletta
Felhasználási javaslat: reggel, folyadékkal fogyasztva. Nem alkalmas három évnél fiatalabb gyermekek, serdülők, terhes és szoptató nők részére.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland