+36 704146991/ info@biovilagweb.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Antibi 150ml

Cikkszám: 100504
Kiszerelés: db
14 300 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: 150ml

Termékismertető

Termékleírás

Csodálatos természetes anyagok keveréke. A szervezet természetes védekezőképességének támogatására erős igénybevétel esetén.

Az Antibi® olyan természetes alapanyagok széles skáláját tartalmazza, amelyek jótékony hatással vannak a védekezőképességre, helyreállítják a szervezet működésének harmóniáját és vitalitást kölcsönöznek számára. Támogatják az immunrendszert, ezért kimondottan ajánlott kedvezőtlen időjárási viszonyok idején (ősz, tél, tavasz elején). A készítmény a következő kivonatokat tartalmazza: echinacea, szőlőmag, fokhagyma, keleti póréhagyma, hamvaskéreg gomba, propolisz, fehérbor, méz, olívaolaj, oregánó olaj.

Az echinacea természetes módon támogatja az immunrendszert, jótékony hatással van a felső légutakra és a húgyúti rendszer megfelelő működésére.

A fokhagyma segítséget nyújt a koleszterinszint és vérzsír szint megtartásában, gondoskodik a szív, érrendszer és máj egészségéről. Támogatja a szervezet védekezőképességét és jótékony hatással van a szellemi állapotra.

A póréhagymát gyakran gyógyszerként emlegetik, mivel olyan vitaminok, ásványi anyagok és illóolajok forrása, melyek - jellegzetes ízéért is felelősek (pl. az allicin) - nyugtató hatással is rendelkeznek.

Hamvaskéreg gomba (amit chaga gomba néven is emlegetnek) fa kérgein növekszik, sok egészségtámogató anyagot tartalmaz, többek között poliszacharidokat (beta-glükánok), antioxidánsokat és szterineket. Fontos helyet foglal el az orosz természetgyógyászatban, ahol főként emésztőrendszeri problémákra, hasnyálmirigy és gyomorproblémákra, valamint pikkelysömör kezelésére alkalmazzák. Tonizáló, adaptogén és immunrendszer erősítő hatással rendelkezik.

Propolisz a méhek építési tevékenységének a terméke, gyantaanyagok, méhviasz, illóolajok, B-vitaminok és flavonoidok keveréke. A méhek tömítőanyagnak használják, amely védelmet nyújt számukra a baktériumokkal, vírusokkal és gombákkal szemben. Ugyanebből az okból kezdték el alkalmazni a népi orvoslásban is.

Az oregánó jótékony hatással van az immunrendszerre és a felső légutakra. Gondoskodik a szív- és érrendszer egészségéről a vérnyomás normál szintjének megtartásáról. Segítséget nyújt az emésztési problémák helyreállításában, támogatja a máj és a gyomor megfelelő működését.

Az olívaolaj pozitív hatással van a vérnyomásra, vércukorszintre és a szervezet védekezőképességére, jótékonyan hat az emésztésre, a vesék működésére és a légzőrendszerre.

A méz kiegészíti a gyógynövények jótékony hatását és harmonizálja a készítmény íz világát.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.