+36 704146991/ info@biovilagweb.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Mycelcaps 80db

Cikkszám: 100502
Kiszerelés: db
AHCC
34 190 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: 80db

Termékismertető

A Mycelcaps szabadalmaztatott AHCC® Professional aktív vegyületet tartalmaz, melyet a Shiitake gomba micélium-hálózatából nyernek. 2018-ban megemelték a készítmény AHCC® tartalmát – így minden kapszula 25%-al több hatóanyagot tartalmaz.

A japán Shiitake gombát a „gombák gyöngyszemének" nevezik. Ázsiában immár több évszázada nagyon értékes gombának tartják, amelynek tápértéke nagyon magas. A szervezet számára nagyon sok hasznos anyag forrása. Fő összetevői a poliszacharidok, melyek pozitív hatással vannak az immunrendszerre.

Az AHCC® számtalan kutatás tárgyát képezi főként Japánban, ahol számtalan szakmai cikk és publikáció jelent meg ezekről a kutatásokról (kb. 200 kutatás 30 klinikán). A kutatók az AHCC® hatóanyag hatását vizsgálják csökkent immunitás, magas vérnyomás, cukorbetegség és allergiák esetén. Kutatásaik során bebizonyították fontosságát a legyengült személyeknél, valamint a lábadozó és stresszben élő embereknél.

A kivonat hozzájárul a szervezet védelméhez a káros környezeti tényezőkkel szemben és jótékony hatással van az immunrendszerre.

A gyártó megújította a szabadalmazott AHCC® vegyületet, amelyet „Professional Grade AHCC®-nek" nevezett el. Az előző formához képest nagyobb mennyiségű alfa-glükánt (ezek az immunostimulánsok ösztönzik az szervezet védekezőképességét), adenozint (nélkülözhetetlen a megfelelő immunválaszhoz) és GI szacharidot (fiziológiailag aktív anyag, amely erősíti az immunrendszert, támogatja a makrofágok aktivizálását és a immunválaszokról gondoskodó citokinek növekedését) tartalmaz.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Összetétel: A kapszula burkolata szarvasmarha-zselatint tartalmaz.
Tartalma: Három kapszula hatóanyag-tartalma: 600,75 mg aktív AHCC® Professional vegyület.
Csomagolás: 80 kapszula
Ajánlott adagolás: naponta 3 kapszula.
Felhasználási javaslat: reggel, délben és este, étkezés után, folyadékkal fogyasztva. Az készítmény fogyasztása nem ajánlott háromévesnél fiatalabb gyermekek számára.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland