+36 20 529 5147/ info@biovilagweb.hu
Akciós
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Pycnogenol 60db

Cikkszám: 100501
Kiszerelés: db
11 440 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: 60 db

Termékismertető

A Pycnogenol és a Pycnogenol Strong szabadalmaztatott Pycnogenol®-t tartalmaznak, melyet a tengerparti fenyő (Pinus maritima) kérgéből nyernek. Ez a fenyő Dél-Franciaország erdeiben tiszta, káros ipari hatásoktól mentes, atlanti szelek fútta környezetben nő, ami biztosítja, hogy semmilyen anyaggal nem szennyezett.

A két termék közötti különbség hatóanyagtartalmukban rejlik. A Pycnogenol készítmény egy tablettájában 20 mg Pycnogenol®-t, a Pycnogenol Strong pedig ennek kétszeresét (40 mg egy tablettában) tartalmazza.

A Pycnogenol® antioxidáns, védi a sejteket a szabadgyökök hatásától. Kedvező hatással van a vér mikrocirkulációjá- ra, az érrendszer működésére. Elősegíti a légzőrendszer normális működését. Potenciális fogyasztói közé tartoznak azok az emberek, akik káros külső hatásoknak vannak kitéve, vagy stresszes körülmények között élnek. Ajánlott továbbá azok szá- mára, akiknek öröklött hajlamuk van a visszérképződésre. Jó hatással van a bőrre és az érrendszerre.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Paraméterek

Tartalma: Négy tabletta hatóanyagtartalma: 80,4 mg Pycnogenol® – tengerparti fenyő kérgének kivonata (Pinus maritima).
Csomagolás: 60 tabletta
Ajánlott adagolás: Naponta kétszer 2 tabletta.
Felhasználási javaslat: Reggel és délben, étkezés után, folyadékkal bevéve. Az étrend-kiegészítő fogyasztá-sa nem ajánlott háromévesnél fiatalabb gyermekek részére.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland