+36 704146991/ info@biovilagweb.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Pycnogenol Strong 60db

Cikkszám: 100500
Kiszerelés: db
21 125 Ft




Betöltés...

 db
Rövid ismertető: 60 db

Termékismertető

A Pycnogenol és a Pycnogenol Strong szabadalmaztatott Pycnogenol®-t tartalmaznak, melyet a tengerparti fenyő (Pinus maritima) kérgéből nyernek. Ez a fenyő Dél-Franciaország erdeiben tiszta, káros ipari hatásoktól mentes, atlanti szelek fútta környezetben nő, ami biztosítja, hogy semmilyen anyaggal nem szennyezett.

A két termék közötti különbség hatóanyagtartalmukban rejlik. A Pycnogenol készítmény egy tablettájában 20 mg Pycnogenol®-t, a Pycnogenol Strong pedig ennek kétszeresét (40 mg egy tablettában) tartalmazza.

A Pycnogenol® antioxidáns, védi a sejteket a szabadgyökök hatásától. Kedvező hatással van a vér mikrocirkulációjá- ra, az érrendszer működésére. Elősegíti a légzőrendszer normális működését. Potenciális fogyasztói közé tartoznak azok az emberek, akik káros külső hatásoknak vannak kitéve, vagy stresszes körülmények között élnek. Ajánlott továbbá azok szá- mára, akiknek öröklött hajlamuk van a visszérképződésre. Jó hatással van a bőrre és az érrendszerre.

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.